Opiskelijaohjelma

Kutsumme tuottajuudesta kiinnostuneet opiskelijat, alan tulevat ammattilaiset, osallistumaan erityisesti opiskelijoille suunnattuun aamupäivän ohjelmaan

Tapahtuman aamupäivä klo 9.00-11.00 keskittyy alan opiskelijoihin ja tuo heille toivottua tietoutta esimerkiksi apurahan hakemisesta. Lisäksi Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry:n varapuheenjohtaja Ville Niutanen kertoo siitä, millä tavoin ammattijärjestö auttaa opiskelijaa, valvoo etuja, on läsnä opiskelujen tukemisessa sekä valmistumisen jälkeen ja toimittaa tuoreinta tietoa alalta esimerkiksi palkkaukseen ja työelämään liittyen. TAKU ry:n opiskelija-asiamies Vilja Byström toimii aamupäivän moderaattorina.

Tavoitteena hyvä hakemus

Hyvä hakemus vakuuttaa rahoittajan päätöksiin, mutta miten sellainen tehdään? Avustuskriteerit vaihtelevat, mutta hakemuksen ydinasiat pysyvät. Klassisten mokien välttely ja hyvät käytännön vinkit auttavat onnistumaan.

Yhteiskuntatieteiden tohtori Jaana Luttisella on kokemusta sekä kulttuurihankkeiden suunnittelusta että rahoituksen hakemisesta. Hän on tehnyt töitä useissa projekteissa ja erilaisilla apurahoilla. Luttinen on liki 30 vuoden työuransa aikana ennättänyt tarkastella lukuisia avustusanomuksia myös arvioijan ja päätöksentekijän näkökulmasta. Luttinen auttaa Tuottajapäivässä alan opiskelijoita kätevillä esimerkeillä ja antaa varmuutta apurahojen aktiivisen hakemiseen.

Jaanan lahikuva 2.1 MV

Holvi esittäytyy

Jonas Aaltiolla on tee-se-itse asenne. Hänen luovuutensa ja energisyytensä ovat Holvin perusta asiakassuhteiden hoitamiselle. Jonaksella on takataskussaan musiikki-ja mediatuotannon tutkinto ja vuosien kokemus luovilla aloilla toimisesta. Työkokemus musiikin, taiteen sekä pelialan parissa ovat opettaneet häntä löytämään erilaisia näkökulmia perinteiseenkin tekemiseen. Jonaksen vastuulla on syventää Holvin ja sen asiakkaiden keskinäistä vuorovaikutusta ja sitoutumista, sekä ylläpitää asiakkaiden aktiivisuutta.

 jonas1

Kumppanit

 

holvi logo 3        sula logo liukuvari 2000x967 

valkoinenTAKU logo fin rgb

Yhteystiedot

Vilja Byström

puh. 040 5618967

vilja.bystrom@taku.fi


© 2021 | Tuottajapäivä